10 سال فعالیت شرکت رویال، در حمل تخصصی انواع کالا به کشور عمان، شرایط و تسهیلات ویژه ای را برای صادرکنندگان فراهم کرده است تا بتوانند کالای خود را از هر شهری در ایران تحویل دهند و به آدرس گیرنده در کشور عمان ارسال کنند. مشتری شما در هر نقطه از کشور عمان که باشد بدون درگیر شدن به مراحل گمرکی می تواند کالای ارسال شده توسط شما را درب انبار خود دریافت کند.
شما میتوانید با ارسال پکینگ لیست برای کارشناسان رویال از مزیتِ قیمت های رقابتیِ ما در حمل بار به عمان همراه با پوشش کامل بیمه مطلع شوید. در ادامه مقاله به اشتباهات رایجی که صادرکنندگان هنگام حمل بار به عمان مرتکب می شوند اشاره کرده ایم. پس بهتر است تا انتهای مقاله با ما همراه باشید.
عدم مشورت با شرکت های حمل باسابقه: یکی از نکات مهمی که می بایست قبل از بارگیری محموله مد نظر قرار دهید، گرفتن مشاوره از شرکت های حمل و نقلی که در مسیر ایران به عمان (یا بالعکس) فعال هستند می باشد، چرا که ارتکاب اشتباه در حمل و نقل بین المللی متضمن پرداخت جرائم و هزینه های بسیار هنگفتی ست، لذا شما می توانید از کارشناسان رویال برای حمل بار خود به عمان به صورت رایگان مشاوره بگیرید.
عدم بسته بندی مناسب صادرات: اشتباهی که معمولا توسط برخی صادرکنندگان در نظر گرفته نمی شود، بسته بندی مناسب صادرات و یا بسته بندی ضعیف محصولات و کالاها می باشد. باید بدانید که حتی اگر محصو.ل شما در کانتینر تا رسیدن به انبار عمان تخلیه و بارگیری مجدد هم نشود، داشتن بسته بندی مناسب صادرات از واجبات است چرا که در صورت بسته بندی مناسب حتی شرکت های بیمه خسارات شما را جبران نخواهند کرد.
عدم بیمه محموله صادراتی: شما به عنوان کسی که قصد ارسال محصول خود به یک کشور خارجی را دارد می بایست با انتخاب کلاز مناسب در یکی از شرکت هایی که خدمات بیمه باربری صادرات و واردات را ارائه می دهد نسبت به صدور بیمه نامه اقدام کنید. با این کار در صورت بروز هر نوع اتفاقی که ممکن است به صورت پیش بینی نشده در طول مسیر با آن مواجه شوید بتوانید خسارات خود را از شرکت بیمه دریافت کنید.
صدور بیمه نامه از طریق رویال با شرکت های طرف قرارداد خود از جمله بیمه ایران، پارسیان، پاسارگاد و .. با بهترین نرخ صورت میگیرد. برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با شماره 09171199398 تماس بگیرید.
ارائه اطلاعات ناقص در پکینگ لیست: شما به عنوان صاحب کالا، موظف هستید که اطلاعات کامل محصول خود که شامل قید اسامی کلیه کالاها، وزن، تعداد و ابعاد می باشد را در قالب پکینگ لیست به شرکت حمل و نقل و ترخیصکار خود اعلام کنید. ارائه پکینگ لیست ناقض و یا از قلم انداختن برخی اقلام در لیست باعث دردسرهای فراوانی در گمرک از جمله قاچاق و توقیف کالا خواهد شد. لذا در تهیه پکینگ لیست نهایت دقت خود را بکار گیرید.
عدم توجه به فیری تایم و پرداخت دموراژ: مهم ترین نکته در زمان بوکینگ کانتینر جهت حمل بار به عمان، درخواست از شرکت های حمل و نقل برای گرفتن فیری تایم حداکثری در بندر مبدا و مقصد می باشد. با این کار در صورتی که عملیات گمرکی مدتی به طول انجامید شما مهلت کافی برای اتمام آن را بدون پرداخت جرائم خواهید داشت. باید بدانید که در صورت معطل شدن کانتینر بیشتر از زمان فیری تایم هزینه های دموراژ به طور صعودی افزایش می یابد.
چک کردن کانتینر در زمان تحویل: اکیدا توصیه می شود که در زمان تحویل کانتینر از شرکت های کشتیرانی از تمامی ابعاد و زوایای بیرونی و داخلی آن (قبل از بارگیری) عکس و فیلم تهیه کنید. بسیار پیش آمده که با رسیدن کالا به مقصد، شرکت های کشتیرانی متوجه عیب در بدنه کانتینر شده و برای اخذ مطالبات و گرفتن خسارت از صاحب کالا اقدام قانونی انجام می دهند. در صورتی که شما مقصر نباشید، وجود مدارک تصویری، قبل از بارگیری کالا، محکومیت شما را در دادگاه رد می کند.
عدم اطلاع از مجوزات واردات: وارداتِ برخی کالاها در عمان نیاز به داشتن مجوز دارد. اگر شما بدون اطلاع از این موضوع نسبت به حمل بار به عمان اقدام کنید. به طور قطع کالای شما در گمرک ترخیص نمی شود و گاهی اوقات ملزم به مرجوع کردن آن به ایران خواهید شد. لذا مشورت با ترخیصکار با سابقه در عمان را قبل از شروع صادرات در اولویت قرار دهید. از جمله کالاهایی که نیاز به مجوز واردات دارد شامل: سیمان، انواع کود، مواد شیمیمایی، محصولات بهداشتی، دستگاه های پزشکی و … می باشد.
شاید به خواندن این مطالب علاقه مند باشید:
عدم در نظر گرفتن هزینه های پیش بینی نشده: در حمل و نقل پرداخت برخی هزینه ها غیر قابل اجتناب است از جمله هزینه های بسته بندی، بیمه، بارگیری، تی اچ سی کانتینر، بارنامه، عوارض واردات به عمان و ارزش افزوده در عمان. پیش بینی نکردن این هزینه ها قاعدتا بر روی قیمت پیشنهادی محصول شما به مشتری عمانی تاثیر خواهد گذاشت و موجب ضرر شما خواهد شد.
عدم ترخیص کالا توسط گیرنده: در صورتی که بعد از رسیدن کشتی به بندر صحار عمان، گیرنده شما اقدام به ترخیص کالا نکند، پس از گذشت مدت زمان معینی، شما به عنوان صاحب کالا می بایست کلیه هزینه های مرجوع شدن کانتینر به مبدا (بندرعباس) را تقبل کنید. در نظر داشته باشید که در چنین شرایطی تغییر گیرنده در بارنامه بدون تایید شرکتی که از ابتدا به عنوان گیرنده در بارنامه قید شده است غیر ممکن می باشد. چرا که صاحب کالا پس از تایید بارنامه توسط شیپر تنها گیرنده در عمان تلقی می شود.
در شرایطی که گیرنده قصد ترخیص کالا را داشته باشد اما برایش امکان پذیر نباشد میتواند سایر شرکت های ترخیص کالا را به نیابت از خود مسئول ترخیص محموله از گمرک کند. به عبارتی می بایست اسم شرکت نماینده را در گمرک بیان عمان، آتورایز کند.