حمل کالا به عمان و ترخیص در گمرک
شرکت رویال، با 12 سال فعالیت در زمینه حمل تخصصی کالا از تمامی شهرهای ایران به عمان، خدمات حمل و ترخیص در بنادر عمان از جمله صحار، صلاله و السویق را ارائه می دهد. برای استعلام قیمت میتوانید با کارشناسان ما تماس بگیرید. ضمنا در صورتی که قصد انجام عملیات صادرات مجدد از طریق عمان داشته باشید و یا نیاز به مدارک یا اسناد صادرات از جمله گواهی مبدا کشور عمان (قابل استعلام) دارید، میتوانید با ارسال پکینگ لیست و اینویس خود به ایمیل info@rowyal.com جزئیات و هزینه های آن را جویا شوید.
در ادامه از نکات مهم و مفیدی جهت ارسال بار به عمان اطلاع پیدا می کنید.
روش های ارسال بار کانتینری به کشور عمان
به طور کلی برای حمل کالا به عمان از طریق کانتینر دو روش پیش روی شماست. روش مستقیم و غیر مستقیم.
در روش اول مدت زمان حمل دریایی از لحظه خروج کشتی از بندرعباس یک الی دو روز می باشد، اما در روش دوم یعنی غیر مستقیم، 10 الی 14 روز برای رسیدن کشتی به بندر صحار زمان لازم است. با توضیحی که گفته شد، احتمالا تمایل دارید که کالای خود را سریعتر به مقصد برسانید و روش مستقیم را انتخاب کنید، اما ذکر این موضوع ضروری است که در این روش زمان حرکت کشتی گاها منظم نیست و تا پر شدن کشتی کلیه محموله ها در مبدا معطل می مانند. در هرصورت انتخاب روش حمل به عهده شماست و ما طبق درخواست شما محموله کانتینری را به مقصد می رسانیم.
حمل از درب انبار شما
امور گمرکی در بندرعباس
حمل دریایی تا بندر صحار
تحویل درب انبار مسقط
میتوانیم کالای شما را بدون تخلیه در طول مسیر به مقصد برسانیم
در صورتی که تمایل نداشته باشید که بار شما از محل انبارتان در مبدا پس از رسیدن به بندرعباس تخلیه و مجددا به داخل کانتینر بارگیری نشود، میتوانیم کانتینر را به درب انبارتان بیاوریم و بدون هیچ گونه تخلیه با همان چیدمانی که خودتان کالاها را در کانتینر جایگذاری کرده اید در مسقط تحویل بگیرید. این روش معمولا برای ارسال کالاهای حساس به جابجایی مثل مبلمان، لوازم منزل و یا دستگاه هایی که تخلیه آن ها نیاز به تجهیزات سنگین دارد استفاده می شود.
چه مراحلی برای حمل بار از هر شهر ایران به عمان باید طی شود؟
- ابتدا باید پکینگ لیست و اینویس کالای خود را برای ما ارسال کنید
- آدرس محل بارگیری و تخلیه در ایران را به ما اعلام کنید.
- روز و ساعت بارگیری را با شما هماهنگ می کنیم.
- پس از بارگیری، کانتینر را به بندرعباس و اسکله شهید رجایی ارسال میکنیم.
- عملیات گمرکی در این مرحله صورت می گیرد.
- اسناد صادراتی را به لاین کشتیرانی تحویل میدهیم.
- پس از رسیدن کشتی به صحار، کالای شما را ترخیص می کنیم.
- کانتینر پس از هماهنگی باشما به درب انبارتان در هرجای عمان تحویل می دهیم.
چه مدارکی برای ترخیص کالا در عمان لازم است؟
بارنامه : بارنامه شناسنامه بار شماست و شرکت های کشتیرانی پس از تحویل اسناد گمرکی صادر می کنند؛ روی بارنامه مشخصات کالای شما مثل وزن ناخالص، تعرفه کالا، مشخصات گیرنده و فرستنده، آدرس و … لحاظ شده است.
پکینگ لیست و اینویس: پکینگ لیست که معمولا در قالب جدول می باشد، لیستی است که کالاهای موجود در کانتینر، وزن و تعداد اقلام در آن مشخص شده است. منظور از اینویس نیز فاکتور کالاست. در اینویس ارزش کلیه اقلام قید شده و عوارض واردات در مقصد طبق آن اخذ می شود.
گواهی مبدا: گواهی مبدأ که در آن کشور تولید کننده محصولات مشخص می شود. شامل مشخصات فرستنده و گیرنده کالا، مشخصات کالا (وزن و تعرفه گمرکی) و مشخصات وسیله حمل می باشد. این سند توسط اتاق های بازرگانی سراسر کشور در ازاء تحویل اسناد صادراتی از جمله بارنامه صادر میشود.
عوارض واردات و مالیات بر ارزش افزوده در عمان
عوارض واردات برای بیشتر کالاها در عمان پنج درصد است. (استثناء: این عوارض بر روی واردات برخی کالاهای اساسی صفر، و بر روی توتون، تنباکو، نوشیدنی انرژی زا و از این قبیل محصولات 100% است)
مالیات بر ارزش افزوده در عمان از سال 2019 اجباری شد و این مقدار را بر روی کلیه کالاهای وارداتی 5% در نظر گرفتند. با این توضیحات مشخص است که برای واردات محصول خود به عمان می بایست 10 درصد ارزش کالای خود را برای این دو مورد لحاظ کنید. این رقم هنگام شروع عملیات ترخیص در بنادر عمان اخذ می شود.