قوانین گمرک عمان
قصد صادرات به عمان دارید؟ پس لازم است با قوانین گمرکی عمان نسبت به کالای خود مطلع باشید. اصولا ترخیص کالا در هر کشوری طبق قوانین گمرکی همان منطقه وضع می شود. اگر قصد صادرات کالای خود به عمان دارید قبل از محاسبات خود نسبت به شرایط و قوانین گمرکی آن کالا در عمان اطلاعات کسب کنید. بسیار پیش آمده که تجار اقدام به صدور کالای خود به کشور عمان می کنند و در مبادی ورودی این کشور به دلیل نداشتن مجوزات اجباری و یا نتیجه آزمایشگاه امکان ترخیص آن کالا برایشان میسر نبوده است. برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره 09171199398 تماس بگیرید. قوانین گمرک عمان قوانین گمرک عمان قوانین گمرک عمان قوانین گمرک عمان
از چه طریقی از مجوزات در کشور عمان باخبر شوم؟
ترخیصکاران با سابقه و شرکت های بازرگانی ثبت شده در عمان بهتر نسبت به قوانین و بخشنامه های گمرک عمان مطلعند. لذا شما میتوانید برای آگاهی از جزئیات قوانین ترخیص در عمان با شرکت رویال تماس بگیرید.
تعرفه واردات کالا در عمان چقدر است؟
تعرفه واردات در عمان معمولا 5 درصد ارزش محموله می باشد. البته ترخیص تعداد محدودی از کالا در گمرک شامل پرداخت تعرفه گمرکی نخواهد شد (صفر درصد) که شامل: دام زنده، ترخیص انواع مختلف گوشت (بجز گوشت خوک)، غلاتی مانند برنج، آرد گندم، میوه های تازه و مرکبات و انواع چای و در نهایت هر کالایی که از کشورهای آمریکا و سنگاپور به عمان وارد شود، چرا که این دو کشور با عمان قرارداد تجارت آزاد دارند.
فراموش نکنید که 5 درصد نیز مالیات ارزش افزوده کشور عمان نیز باید پرداخت کنید پس روی هم رفته 10 درصد ارزش بار را جدای از هزینه های حمل و نقل در نظر بگیرید.
چه مدارکی برای ترخیص کالا در عمان نیاز است؟
کالای شما نیاز به مجوز داشته باشد و یا نداشته باشد در هرصورت باید مدارک زیر را جهت ترخیص محموله خود در عمان داشته باشید:
بارنامه: بارنامه را کشتیرانی پس از تحویل اسناد از گمرک نظیر اظهارنامه، صادر می کند که بر روی آن مشخصات کالا مثل وزن ناخالص، تعرفه کالا، مشخصات گیرنده و فرستنده، آدرس و … لحاظ شده است. بارنامه در واقع حکم شناسنامه کالا را دارد. دریافت نمونه بارنامه کالای صادراتی به کشور عمان، اینجا کلیک کنید.
پکینگ لیست و اینویس: پکینگ لیست، جدولی است که مشخصات کالا های موجود در محموله از جمله وزن، ابعاد، تعداد کارتن یا پالت در آن قید شده است، به فارسی به آن صورت عدل بندی میگویند. منظور از اینویس نیز فاکتور کالاست. در اینویس ارزش کلیه اقلام قید می شود.
گواهی مبدا: در گواهی مبدا نام کشور تولیدکننده آن کالا قید می شود. گواهی مبدأ شامل مشخصات فرستنده و گیرنده کالا، وزن و تعرفه گمرکی، مشخصات وسیله حمل است که توسط اتاق های بازرگانی صادر می شود. در صورتی که شما به گمرک عمان گواهی مبدا ارائه نکنید مشمول پرداخت جریمه ای معادل 6 درصد ارزش کالای خود هستید.
پرتال ” بیان” یک سیستم یکپارچه برای امور گمرک در عمان
بیان، یک وب سایت یکپارچه برای انجام کلیه امور گمرکی عمان می باشد که فقط شرکت های ثبت شده در این کشور با فعالیت بازرگانی امکان دسترسی به امکانات آن جهت صادرات، واردات، بارگزاری مجوزات، مرجوع کردن کانتینر و … را خواهند داشت. همه مراحل به صورت الکترونیکی در این سامانه تایید نهایی شوند. تمامی مراحل زیر در “بیان” قابل انجام است:
- ثبت اظهارنامه گمرکی.
- برآورد سیستم مالیات و کارمزد.
- سیستم بازپرداخت مالیات.
- سیستم های امور مالی.
- سیستم معافیت: برای نظارت بر معافیت های گمرکی.
- سیستم مدیریت ضمانت: برای کنترل انواع مختلف ضمانت نامه ها.
- سیستم ارزش گمرکی: برای تشخیص عدم مغایرت با ارزش اعلام شده
- سیستم تعرفه گمرکی: برای شناسایی شرایط تعرفه کالا.
- سیستم بازرسی
- سیستم بارگذاری مجوزات اجباری
- سیستم ریلیز کالا: برای تکمیل مراحل ترخیص کالا.
- سیستم اجازه خروج: برای صدور مجوز خروج محموله از گمرک.
- سیستم مدیریت حرکت وسایل نقلیه: ثبت نام خروج / ورود وسایل نقلیه.
- سیستم انبارهای گمرک: برای کنترل آنچه که از آنها وارد و خارج می شود.
- سیستم حسابرسی گمرکی: برای حسابرسی کلیه امور مالی و معاملات گمرکی.
- سیستم مناطق آزاد: برای کنترل کالاهای وارداتی و صادراتی به مناطق آزاد.
- سیستم مزایده: فروش کالاهای مغفول و مصادره شده.
- سیستم گزارش آماری: برای سازماندهی و صدور گزارش های آماری.
برخی مواقع، برای ترخیص کالا در عمان نیاز است تا مجوز واردات گرفته شود. مجوز واردات مجوزی است که زمان ورود کالا در گمرک از کالا بازدید و نمونه برداری می شود تا توسط اداره استاندارد تایید شود و در صورت دریافت تاییدیه این مجوز برای ترخیص کالا در عمان صادر گردد. (در بعضی موارد این مجوز باید با ارسال نمونه کالا، از قبل گرفته شود). اگر در این زمینه باز هم ابهام و یا سوال دارید با ما تماس بگیرید.