تامین کالای صادراتی

تامین کالا یک مفهوم اقتصادی اساسی است که کل مقدار یک کالا یا خدمات خاص را که در دسترس مصرف کنندگان است، توصیف می کند. عرضه یا تامین می تواند به مقدار موجود در یک قیمت خاص یا مقدار موجود در طیف وسیعی از قیمت ها در صورت نمایش در نمودار مربوط باشد. این امر ارتباط نزدیکی با تقاضا برای یک کالا یا خدمات با قیمتی خاص دارد. اگر همه چیز برابر باشد، عرضه ارائه شده توسط تولیدکنندگان در صورت افزایش قیمت افزایش می‌یابد زیرا همه شرکت‌ها به دنبال حداکثر کردن سود هستند.

یکی از خدمات ما درتامین کالا برای صادرات و واردات می باشد. ما قادر هستیم از جمله مصالح ساختمان، مواد غذایی و…. را تامین و تمام خدمات حمل و وامور گمرکی آن را به سراسر جهان ارائه دهیم.

خرما

محصولات پروتئینی

مصالح ساختمان

مواد پتروشیمی

مراحل صادرات کالا

براي شروع فعالیت بازاریابی و صادرات کالا بهتر است با یک مشاور، یا اصطلاحا تاجری که در امر صادرات و واردات دارای تجربه است راهنمایی بگیرید. صادرات در عین حال که میتواند شغل جذابی باشد، بسیار دارای ریسک است و نکات مهمی دارد که رعایت نکردن هرکدام کل سرمایه یا محموله شما را نابود می کند. شرکت در دوره های آموزشی برای بالا بردن اطلاعات پایه و اساسی در کنار داشتن مشاور مهم است .

صادرات مانند هر کار تجاري دیگر نیازمند برنامه ریزي، دایره ارتباطات قوی، آشنایی با روش هاي علمی و جلب اعتماد خریداران خارجی است. پس در قدم اول استراتژی صادرات خود را تعیین و مکتوب کنید. استراتژی تجارت رکن مهمی برای کار شماست. این استراتژی باید ساده باشد و اطمینان حاصل کنید که همه افراد در شرکت در دستیابی به نتیجه سهیم هستند و برای تعامل با آن علاقمندند.

همچنین پاسخ به سوالات زیر در مراحل صادرات کالا از اهمیت بالایی برخوردار است:

  • محصول شما چه نیازهایی را از بازار خارجی برآورده می‌کند؟
  • رقبای شما چه کسانی هستند و مزیت رقابتی شما چیست؟
  • تفاوت‌های زبانی یا فرهنگی تا چه اندازه مهم هستند؟
  • آیا محصول تان برای فروش در کشورهای دیگر نیازی به تغییری ندارد؟
  • چه ویژگی‌های خاصی از قبیل طراحی، رنگ، اندازه، بسته‌بندی، نام تجاری و لیبل ها باید اصلاح شود؟
تامین کالای صادراتی | مراحل صادرات کالا

فرآیند صادرات کالا:

داشتن کارت بازرگانی: برای انجام فعالیت های تجاری در سطح بین الملل می بایست کارت بازرگانی داشته باشید؛ اگر شما تمایلی به اقدام جهت داشتن کارت بازرگانی در شروع کارتان ندارید، می بایست از کارت ترخیصکاران گمرکی برای صادرات محصول خود استفاده کنید.
بازاریابی: باید با روش های مختلف بازاریابی صادراتی آشنا باشید، برای مثال همراهی با هیئت های تجاری، حضور در نمایشگاه های بین المللی، استفاده از اینترنت، بازاریابی حضوری در کشور مقصد و…. به علاوه باید یک روش تبلیغاتی مناسب برای معرفی کالای صادراتی خود داشته باشید.
آشنایی با مقررات: اطلاعات از آخرین قوانین و مقررات در خصوص کالای صادراتی ضروری است. که شامل قوانین و مقررات کشور صادر کننده و قوانین و مقررات کشور واردکننده می باشد. در صورتی که کالای شما نیاز به مجوز صادرات و یا داشتن یک سری گواهینامه ها جهت ترخیص در کشور مقصد داشته باشد می بایست از قبل به این قوانین اشراف داشته باشید.
عقد قرارداد: پس از ارائه پروفورما به مشتری لازم است که یک قرارداد دو طرفه و مطابق با قوانین صادراتی بین فروشنده و خریدار در کشور مقصد امضا شود.
امور گمرکی: بسته به نوع ترم در قرارداد امور گمرکی به عهده فروشنده و یا خریدار خواهد بود. که در 99 درصد مواقع فروشنده به دلیل تسلط به قوانین صادرات کشور مبدا این فرآیند را تقبل می کند.
انتقال وجه: مهم ترین مرحله در اجرای فرآیندهای صادرات کالا انتقال وجه می باشد. برای این کار می توان از سیستم های بانکی یا صرافی های مجاز استفاده کرد.

برای تامین کالای صادراتی و یا مشاوره های بازرگانی با ما تماس بگیرید یا در واتساپ به ما پیام دهید.